Destek Bizden Dünya Rekoru Sizden!

05-04-2021 14:50
Destek Bizden Dünya Rekoru Sizden!
 Bundan yaklaşık 20 yıl önce başlayan bir serüven bizimkisi aslında, Küçük bir atölyede başlamış, sonrasında bacası tüten ve içinde kocaman bir aile barındıran fabrikaya dönüşmüştük. Hiç durmadık bu süreçte, hep koştuk, çünkü koşmayı bırakırsak düşeceğimizin ve aslında koşmazsak yorulacağımızın farkındaydık.
Bu koşuşturmaların sonunda Küçük hedeflerle başladığımız Kamp malzemeleri işimizde ülke sınırlarını aştık, şimdi Orcamp ve Orgaz markalı kamp malzemeleri, ürünlerimizin Dünya’nın 95 ülkesine ihracatını yapıyor, yerli ve milli bir marka olarak ülkemizi Dünya’nın dört bir yanında temsil ediyoruz. Doğduğunuz büyüdüğünüz, borçlu olduğunuz vatanınızı Dünya’da temsil ediyor olmanın ticari kazançtan öte tarifi mümkün olmayan gurur verici bir duygu olduğunu çok iyi biliyoruz.
Biz Dünya yı, Dünya da bizi çok iyi tanıyor aslında, ama artık Dünyadan aldığımız bu gücü ülkemize yansıtmak, ülkemiz insanları ile de yakından tanışmak istedik ve outdoor markamız olan Orcamp ile bu yıl İBB-Spor İstanbul şirketi ile büyük bir sponsorluk anlaşması imzalayarak spora destek vermeye başladık. Bu anlaşma kapsamında ilk sınavımızı 04.04.2021 tarihinde 16. İstanbul Yarı Maratonunda verdik.
 Toplamda 8000 fiziki koşucu ve 3000 sanal koşucu ile tanışma fırsatı bulduk, onların vakitlerini iyi geçirmeleri için elimizden ne geliyorsa yaptık, pandemi koşullarında stand kurulmasına izin verilmediği bir ortamda ne yapabiliriz diye düşündük ve yarışın 4. km'ne konumlandık. Bu alanı sporcuların geçerken keyif aldıkları bir alana çevirmek için Tak lar kurduk, cheerzone ekibimizle birlikte enerjimizi yansıttığımız müzik yayınları yaptık. Kendi hayat felsemizi koşucuların dünyasına taşıdığımız aykırı bir hashtag fikri geliştirdik ve #kosmazsanyorulursun dedik bu hayatta.  
  1. İstanbul Yarı Maratonuna sponsor/destek olmak ve siz değerli sporseverlerle olmanın sevinci bir yana, 42 yıllık İstanbul Maratonu ve 16 yıllık İstanbul Yarı Maratonu tarihinde İstanbul’da ilk defa bir Dünya rekoru kırılmasının mutluluğu ve bu mutlulukta biraz da olsa payımız olması bizi inanılmaz gururlandırdı.
Bu kapsamda 01.04.02 derecesiyle tarihi İstanbul şehrimize Dünya Rekoru getiren sporcu olan @ruthchepngetich94’ e ve organizasyonda emeği geçen başta İBB - Spor İstanbul’a,  Atletizm Federasyonuna ve siz değerli spor severlere şükranlarımızı sunuyoruz.

Siz koşmaya devam edin, bizler de gururla sizin arkanızda durmaya devam edeceğiz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.