Kamp Sandalyesi

10-05-2022 12:35
Kamp Sandalyesi
Kamp Sandalyesi Özellikleri Nasıl Olmalı?

Kamp sandalyesi alırken en çok dikkat edilmesi gereken konular; rahat taşınabilir olması, yer kaplamaması, sağlam olması, otururken rahatsız etmemesi ve açma-kapama kolaylığı olacaktır. "Hangi kamp sandalyesi daha iyi” diye merak edenler için bu blogta aklınıza takılan tüm konularla ilgili bilgi bulabileceksiniz.

Katlanabilir Kamp Sandalyesi Özellikleri

Katlanabilir yapısı ile az yer kaplar Evde araçta kolaylıkla saklanabilir Kısa sürede kurulabilir. Dayanıklı örgü ve fileli kumaştan üretilmiştir Taşıma kapasitesini arttıran güçlendirici demirlere sahiptir Sandalye kumaşından çelik ayaklara kadar her parçası ekstra güçlüdür Ayaklarında plastik tabanlar bulunmaktadır 160 kg ağırlığa kadar taşıyabilir.

Ürün ölçüleri

94x47x59 cm’dir Yaklaşık ağırlığı 5 kg’dır Hangi özellikler bulunması gerekiyor; Rahatlık: Otururken konforlu olması gerekmektedir. Yer Kaplamaması: Katlanabilir olmalı. Taşıma kolaylığı: Hem sağlam hem de hafif olmalıdır. (ölçebildiği ağırlığa oranına kıyasla) Açma-Kapama Kolaylığı: Oldukça portatif olmalı ve açıp kapatırken size zorluk çıkarmamalıdır. Sağlamlık: Genellikle 160 kg ağırlığa kadar taşımaktadır. Kumaş sağlamlığı ve metal parçalarının sağlamlığı kontrol edilmelidir.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.