Yeni Nesil Konforlu Kampçılık

27-05-2021 14:22
Yeni Nesil Konforlu Kampçılık
Şehirden Doğaya

Pandeminin zorlu koşulları, biraz olsun nefes alabilmek isteyen insanları kamp malzemelerini sırtlayıp adeta doğaya sürükledi. Her ne kadar kampçılık altın çağını yaşıyor desek de hem doğayı seven hem de rahatından asla ödün vermeyenlerin tercihi biraz daha bungalov evler, dağ evleri ve villalar oluyor.


Bu tatlı rekabet çadır kampçılığını nasıl daha iyi hale getirebiliriz sorularını da beraberinde getiriyor.

Kalite ve Hizmet Yarışı

Daha kaliteli çadırlar, daha rahat uyku tulumları, daha ergonomik kamp mutfak ürünlerine talepler arttıkça, kamp malzemeleri üreticileri de üretimde kaliteyi arttırmak için daha fazla çaba gösteriyor.
Her iyi girişim bir ihtiyaçtan doğar. Kamp ekipmanlarının hafif ve kolay taşınabiliyor olması ihtiyacı ise bu ürünlerin portatif, dayanıklı ama kaliteli malzemelerle üretilen, katlanabilir gibi önemli özelliklerini geliştirmemize öncülük ediyor.

?

Çadır üreticileri ısı yalıtımı yüksek çadırlar üretmeye özen gösteriyor. Mat üreticileri hacmi düşürürken konforu arttırmak için ürün geliştirmeleri yapıyor. Peki Orcamp konfor beklentisinin maksimum seviyede olduğu bu yeni nesil kampçılıkta hayatınızı kolaylaştırmak için neler yapıyor ?

Portatif ve Çok amaçlı Ürünler

Yüksek vasıflı Ar-ge uzmanları; kamp ekipmanları, kamp ocakları, kamp lambaları ve ısıtıcılar gibi birçok ürün üzerinde ürün çeşitliliğini ve kaliteyi arttıran çalışmalar yürütüyor.
Ateş yakmanın yasak olduğu alanlarda bile bütün kamp mutfağı ihtiyaçlarınızı giderebilecek kartuş tüplü ocak, sac, ızgara ve barbeküler üretiyor.
Bu ürünleri taşıması en kolay ve en hafif formuna ulaştırmaya, hatta cebinize sığdırmaya çalışıyor.
Her birini ayrı ayrı satın alıp hem taşırken, hem de muhafaza ederken zorlanmayın diye kamp ocağını, ızgarayı, barbeküyü ve katmer sacı tek ürün haline getiriyor. Hem tüplü hem de gaz kartuşu ile kullanmanıza yardımcı olacak aksesuarları da taşıma çantasına ekleyerek ekstra değer yaratıyor.
Elinizin yanmasını önleyen silikon saplı kamp çaydanlıklarından içerisinde yemek yapımı, servisi ve en sonunda bulaşıklarınızı yıkamak için ihtiyacınız olan bulaşık süngerine kadar her şeyi bulabileceğiniz tencere seti gibi incelikle düşünülmüş ürünleri beğeninize sunuyor.
Her ürününden maksimum verimin elde edilmesini sağlayan ergonomik tasarımlarından oluşturuyor. Kazma kürek setini kolay taşınabilir hale getirmek için katlanabilir şekilde tasarlıyor.
Kullanım kolaylığı için tutma yerini kauçuk malzemeden imal ediyor. Sapın alt kısmına yönünüzü bulmanıza yardımcı olacak bir pusula yerleştiriyor, bir kenarında şişe açma yeri olarak kullanmaya yarayan bir oyuk bırakıyor.

Orcamp'ın Kamp Malzemeleri Öncülüğü

Özetle Orcamp kalitesinden ödün vermeden üretilen kamp malzemeleri, insanların doğadaki ihtiyaçlarına göre en ergonomik formuna kavuşuyor. Kampa giderken bir çok ihtiyacınızı tek üründe bulabileceğiniz bu kamp gereçleri sayesinde konforunuzdan ödün vermeyeceksiniz ve doğada geçirdiğiniz vakit artık çok daha keyifli hale gelecek… Orcamp, doğadaki konforunuz için en güvenilir tercihtir.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.